GadgetGear.nl

Acer introduceert Chromebook met EMR stylus van Wacom

Met de Chromebook Spin 11 lijkt Acer een ideale chromebook voor het onderwijs en creatievelingen neer te zetten. Hij is niet alleen stevig genoeg om aan de MIL-STD810G2 te voldoen maar kan ook gebruikt worden met een EMR stylus van Wacom.

Om het gebruik van de stylus nog gemakkelijker te maken, is de Chromebook Spin 11 uitgerust met een 360-graden scharnier. Hierdoor is de Chromebook ook als tablet te gebruiken. Opvallend is ook het cameragebruik van Acer. Boven het display zit een 1 megapixel camera en er zit ook nog een 5 megapixel camera boven het toetsenbord. Dit zijn Acer HD Wide View HDR webcams, dus er ligt een sterke focus op streaming. Het 11,6 inch HD display wordt beschermd door Antimicrobial Corning Gorilla Glass. Ook weer met een focus op het klaslokaal waar kinderen natuurlijk met het grootste gemak de nodige bacteriën verspreiden.

Er komen twee modellen. Acer brengt modellen met een Intel Celeron Quad-Core processor of een Intel Celeron Dual-Core processor met 4GB of 8GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan interne opslagruimte. Er is ondersteuning voor dual-band WiFi met ac en Bluetooth 4.2. Er worden twee USB-C poorten geplaatst met ondersteuning voor USB 3.1 en twee reguliere USB 3.0 poorten. Er kan een micro-SD kaart worden geplaatst.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten