Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit zijn de kleuren van 2021 volgends Pantone

Pantone is wereldwijd het toonaangevende bureau als het gaat om identificatie van kleuren. Ze maken uitgebreide tools en de huisstijl van het merk is zo sterk dat ze een enorme merchandisinglijn hebben opgezet. Ieder jaar selecteert Pantone de kleuren waar het dit jaar van verwacht.

Voor het anti-virus jaar 2021 heeft Pantone voor twee kleuren gekozen; Illuminating 13-0647 (geel) en Ultimate Gray 17-5104 (grijs). Twee kleuren die het ook prima doen in combinatie met elkaar. We zijn benieuwd welke gadgetmakers zich door deze kleuren laten inspireren in 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.