Airbo Aircleaner moet virusvrij werken mogelijk maken

Terwijl een vaccin tegen COVID-19 steeds dichterbij komt, komen de mensen van Klop Innovations met een luchtreiniger die virusdeeltjes uit de lucht kan halen. Op die manier moet het mogelijk worden veiliger te werken.

De nieuwe luchtreiniger is de Airbo Aircleaner gedoopt. Deze nieuwe luchtreiniger trekt naar eigen zeggen 99,95% van de virusdeeltjes uit de lucht. De verplaatsbare apparaten kunnen tot 700 m3 per uur filteren. Bovendien wordt de luchtreiniger zowel als losse unit verkocht, als een speciale desk die de adem van mensen die eraan zitten direct moet filteren. Die laatste is er ook weer als variant voor recepties. Deze deskvariant biedt extra bescherming tegen vocht/spatten.

Beschikbaarheid

De Airbo Aircleaner Pillar, het basismodel, gaat €1.799 kosten. De Receptie desk versie gaat voor €2.450 letterlijk over de toonbank en de bureauversie gaat ook €2.450 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram