Logo GadgetGear.nl
Mi Store Rotterdam
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xiaomi opent haar eerste Benelux winkel in Rotterdam

Het zou een groot feest worden met de Neerlandische techpers in Rotjeknor. Maar helaas gooiden de coronamaatregelen roet in het eten. Op iets kleinere schaal werd vandaag toch die eerste Mi Store in de Benelux geopend.

Mi Store Rotterdam

De Mi Store, zoals de winkel zo mooi heet, opende zojuist om 12:00 haar deuren aan de Korte Lijnbaan 11 in het Rotterdamse winkelkwartier. In de winkel verkoopt Xiaomi niet alleen haar smartphones, maar een heel breed gamma aan slimme producten. In totaal heeft Xiaomi 510 meter winkeloppervlak voor haar fans.

Mi Store Rotterdam

Nederland is best een belangrijk lang voor Xiaomi. In Amsterdam plaatste het Chinese merk in 2019 haar Nederlandse hoofdkantoor. Daarnaast werd het West-Europese hoofdkantoor dit jaar in Den-Haag geplaatst. Het merk zet duidelijk hard in op onze regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.