Royole RoWrite 2
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Royole lanceert het RoWrite 2 notitieboek

Royole heeft vandaag de RoWrite 2 gepresenteerd. Dit is een notitieblok waarbij je gewoon op papier kunt schrijven, maar het blok al jouw aantekeningen meteen digitaliseert.

Er zijn al een aantal van dit soort notitieboeken op de markt, maar Royole onderscheidt zit op de flexibiliteit van haar oplossing. Het bedrijf is gewend om flexibele elektronica te maken, dus het blok zou geen probleem moeten hebben om gebogen te worden.

Royole RoWrite 2

Deze tweede generatie lijkt vooral verfijnder dan haar voorganger. Hij is kleiner, weegt 50% minder en de accuduur ligt op 30 dagen. Eenmaal per maand opladen dus. Ook de magnetische pen is verbeterd. De nieuwe pen registreert 2048 drukniveaus. De pen is voorzien van standaard vullingen en het notitieblok is geschikt voor normaal A5 papier.

Beschikbaarheid

De Royole RoWrite 2 gaat €129,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.