\r\nDe presentatie van de Huawei Mate X zal morgen in Barcelona plaatsvinden om 14:00 's middags. Hier op de redactie zijn we vooral benieuwd of de Huawei Mate X betaalbaarder zal worden dan de Samsung Galaxy Fold. Die laatste kost bijna tweeduizend dollar."}
Hiawei Mate X MWC Uitnodiging
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Huawei gaat de opvouwbare Mate X presenteren

Huawei stuurde onlangs een uitnodiging naar de pers met een belangrijke hint. Een hint dat het Chinese merk een opvouwbare smartphone zou presenteren. Daarna zou het na Royole en Samsung de derde op de markt.

Tijdens het Mobile World Congress zal Huawei haar Huawei Mate X presenteren. De eerste, opvouwbare smartphone van het merk. Net als bij Royole, heeft Huawei er duidelijk voor gekozen om het display om het toestel heen te vouwen. Bij Samsung vouwt het display als enige naar binnen toe. Hierdoor hebben Royole en Huawei ook geen extra display nodig, terwijl de Samsung Galaxy Fold wel een tweede display gebruikt. De Huawei Mate X is naar verwachting ook een 5G smartphone.


De presentatie van de Huawei Mate X zal morgen in Barcelona plaatsvinden om 14:00 ‘s middags. Hier op de redactie zijn we vooral benieuwd of de Huawei Mate X betaalbaarder zal worden dan de Samsung Galaxy Fold. Die laatste kost bijna tweeduizend dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.