GadgetGear.nl
Hiawei Mate X MWC Uitnodiging

MWC: Huawei gaat de opvouwbare Mate X presenteren

Huawei stuurde onlangs een uitnodiging naar de pers met een belangrijke hint. Een hint dat het Chinese merk een opvouwbare smartphone zou presenteren. Daarna zou het na Royole en Samsung de derde op de markt.

Tijdens het Mobile World Congress zal Huawei haar Huawei Mate X presenteren. De eerste, opvouwbare smartphone van het merk. Net als bij Royole, heeft Huawei er duidelijk voor gekozen om het display om het toestel heen te vouwen. Bij Samsung vouwt het display als enige naar binnen toe. Hierdoor hebben Royole en Huawei ook geen extra display nodig, terwijl de Samsung Galaxy Fold wel een tweede display gebruikt. De Huawei Mate X is naar verwachting ook een 5G smartphone.


De presentatie van de Huawei Mate X zal morgen in Barcelona plaatsvinden om 14:00 ‘s middags. Hier op de redactie zijn we vooral benieuwd of de Huawei Mate X betaalbaarder zal worden dan de Samsung Galaxy Fold. Die laatste kost bijna tweeduizend dollar.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten