Adobe lanceert Photoshop en Premiere Elements 2021

Elements 2021 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Deze week kwam er groot nieuws van Adobe. Het bedrijf lanceerde de Elements 2021 uitvoeringen van Photoshop en Premiere. Feitelijk iets kalere versies van de software, maar voor een zeer interessante eenmalige prijs.

Adobe voorziet deze editie van vijf nieuwe guided edits. Daarmee komt het totaal op 83. Deze helpen je opweg om strakke edits mogelijk te maken in foto en video. Ook kun je automatische backups instellen voor de catalogusstructuur.

Adobe Elements 2021

Vernieuwing in Photoshop Elements 2021

Van foto naar gif

Met de AI van Adobe Sensei is het nu mogelijk om statische foto’s om te toveren tot gif’s. De AI zal 2D en 3D bewegingen toevoegen aan de foto’s.

Adjust Face Tilt

Dit is echt een functie waar wij echt naar uitkijken. Adjust Face Tilt. Nee, die functie haalt niet meteen die 7 onderkinnen weg, maar kan wel het perspectief van een portretfoto corrigeren. Zelfs op groepsfoto’s.

Quote Graphics

Maak je foto’s nog meer insta-waardig met quote graphics. Voeg snel en eenvoudig opgemaakte quotes toe aan foto’s die je hebt geschoten.

Vernieuwingen in Premiere Elements 2021

Select Object

In de UI van Premiere Elements is het nu gemakkelijker om een specifiek object of deel van jouw video te selecteren. Daar kun je dan effecten aan toevoegen die met behulp van object tracking keurig aan dat object of die selectie blijven plakken. Handig!

GPU versnelling

Renderen zou nu een stuk sneller moeten kunnen met behulp van GPU versnelling. Hierdoor zijn effecten nu sneller zichtbaar en kun je ook vlotter snijden.

Meer muziek

Tenslotte voegt Adobe 21 rechtenvrije muziektracks toe. Handig!

Elements 2021 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram