Nijntje maakt de overstap naar TipToi

TipToi Nijntje kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Dit jaar werd Nijntje 65, maar dat kun je niet afzien aan het strakke, witte snoetje van het bekendste konijn van Nederland. Met het Duitse Ravensburger is nu een speciale TipToi editie gemaakt van de verhalen van Nijntje.

Ravensburger komt met zowel een starterset als een los boek van Nijntje. Met de TipToi pen kunnen kinderen verschillende plekken in het boek aanraken om een verhaal te horen, uitleg te krijgen of een spelletje te spelen. Het zijn dus echt geluiden- en prentenboeken geworden.

TipToi Nijntje

De TipToi pen is een universele geluidenpen. Hierop zijn inhouden van verschillende TipToi producten te laden via een PC of Mac. De pen gebruikt optische herkenning om te weten waar het zich op een pagina bevindt en wat hij moet laten horen.

Beschikbaarheid

Mijn Geluiden Prentenboek - De Avonturen van Nijntje is de starterset en gaat €44,99 kosten.

TipToi Nijntje kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram