Een tijd geleden hebben we de JBL Boombox getest. Een enorme portable speakers die we nog steeds iedere zomer overal mee naartoe slepen. Toch vond JBL het tijd om één van de grootste Bluetooth speakers te vernieuwen.

JBL Boombox 2

De JBL Boombox 2 heeft een uithoudingsvermogen van 24 uur meegekregen. Ook heeft de speaker opnieuw een compleet waterdichte behuizing. De vorige konden we in een zwembad gooien, deze wellicht ook, want deze is IPX7 waterdicht. Ook de JBL Boombox 2 kan als powerbank worden gebruikt om jouw smartphone op te laden. Met PartyBoost is hij aan andere JBL speakers te koppelen. Of deze uitvoering wel ondersteuning biedt voor aptX / aptX HD, is uit het persbericht niet duidelijk. Dat was eigenlijk het grootste gemis in de originele JBL Boombox.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.