JBL Lanceert de Boombox 2

JBL Boombox 2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Een tijd geleden hebben we de JBL Boombox getest. Een enorme portable speakers die we nog steeds iedere zomer overal mee naartoe slepen. Toch vond JBL het tijd om één van de grootste Bluetooth speakers te vernieuwen.

JBL Boombox 2

De JBL Boombox 2 heeft een uithoudingsvermogen van 24 uur meegekregen. Ook heeft de speaker opnieuw een compleet waterdichte behuizing. De vorige konden we in een zwembad gooien, deze wellicht ook, want deze is IPX7 waterdicht. Ook de JBL Boombox 2 kan als powerbank worden gebruikt om jouw smartphone op te laden. Met PartyBoost is hij aan andere JBL speakers te koppelen. Of deze uitvoering wel ondersteuning biedt voor aptX / aptX HD, is uit het persbericht niet duidelijk. Dat was eigenlijk het grootste gemis in de originele JBL Boombox.

JBL Boombox 2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram