Fitbit introduceert de Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Fitbit, inmiddels bijna van Google, introduceert de Fitbit Charge 4. Een nieuwe activity tracker met een fors display dat als digitale wijzerplaat dienst doet.

Fitbit Charge 4

De nieuwe wearable is voorzien van eigen GPS ontvanger en integratie van Spotify Connect & Control. Op een enkele acculading moet de tracker 7 dagen non-stop jouw beweging kunnen bijhouden.

De Fitbit Charge 4 is waterdicht en voorzien van een nieuwe vorm van hartslagmeting. Daarbij combineert het hartslag en leeftijd om in kaart te brengen wanneer je daadwerkelijk zo actief hebt dat de hartslag omhoog gaat. Per week streeft het bandje naar 150 bewegingsminuten. Dit is wat de WHO je aanraadt. Uiteraard wordt ook de kwaliteit van jouw slaap in beeld gebracht.

Fitbit Charge 4

Overname door Google

Google's moederbedrijf Alphabet is druk bezig om Fitbit over te nemen. In november 2019 plaatste het een bod en in januari 2020 zijn de aandeelhouders van Fitbit akkoord gegaan. Daarmee zal Google de wearable fabrikant mogelijk opslokken om de technologie achter Android Wear te verbeteren. Fitbit slokte zelf enkele jaren geleden Pebble op. Daar werd de ondersteuning van hard- en software vrijwel direct stopgezet. Ook Google kent overnamen waarbij de productondersteuning vrijwel direct werd stopgezet. Denk aan de Revolve domotica hub waarbij het Google vooral ging om het toevoegen van patenten en personeel.

Een vriendelijk woordje van GadgetGear advies zou dus zijn om even te wachten met de aankoop van Fitbit producten tot bekend is wat de plannen van Google zijn met dit merk.

Beschikbaarheid

De standaard uitvoering van het bandje gaat €149,95 kosten. Daarnaast komt een luxere verpakking voor €169,95 op de markt.

Fitbit Charge 4 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram