Honor geeft de Honor 9X Pro weg

Honor 9X Pro

Vanaf 19 maart ligt de Honor 9X Pro in de winkel. Het eerste Honor toestel zonder Google Mobile Services, maar met Huawei Mobile Services. Dat is nogal een spannend moment voor het merk. Daarom gaat het een aantal toestellen gratis weggeven.

Opvolger van de Honor 9X

Vorig jaar hebben we de Honor 9X nog getest. Stiekem was dit de Huawei P Smart Z, maar in een Honor behuizing en met een (lager) Honor prijskaartje. Hierdoor kon het merk toen toch een nieuw toestel presenteren met Google’s apps erop.

Pro is nieuwe hardware

Met het Pro model, introduceert Honor echt nieuwe hardware op de markt. Hierdoor kan het geen gebruik meer maken van een Android versie met Google Mobile Services. In plaats daarvan krijg je nu Huawei Mobile Services. Huawei maakte zelf eerder al deze stap met de Huawei Mate30 Series, waarvan alleen het Pro model in Nederland wordt verkocht.

 

Het gevolg van de verandering is dat nog lang niet alle apps beschikbaar zijn op het toestel. Moedertje Huawei werkt hier wel keihard aan. Populaire apps als WhatsApp en Facebook zijn ook al direct via die websites te downloaden. Ook Nederlandse apps als Appie en Buienradar zijn al op Huawei’s eigen app winkel te vinden.

De Honor 9X Pro draait op de HiSilicon Kirin 810 7nm chipset en is daarmee aanzienlijk sneller dan de originele Honor 9X. Je krijgt 256GB opslagruimte en de nieuwe 48 megapixel triple camera. Het is dus echt een totaal ander toestel.

Gratis Honor 9X Pro

Wie een gratis Honor 9X Pro zou willen ontvangen, moet snel zijn. Ter promotie van deze overgang, gaat Honor namelijk 20 fans van een gratis Honor 9X voorzien. Hierdoor moeten fans zich aanmelden op de website van Honor. Honor zal ook gratis Honor Sport Pro oordopjes met het toestel gaan meeleveren. Vanaf 19 maart is de Honor 9X Pro te koop.

Honor 9X Pro kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Honor 9X Pro kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl