High-end papier versnipperen met Leitz IQ Home Office

Leitz IQ Home Office kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Leitz heeft de papierversnipperaar vernieuwd. Met de Leitz IQ Home Office moet AVG verantwoord papier versnipperen een stuk gemakkelijker worden, ook voor thuiswerkers en ZZP’ers.

Deze nieuwe papierversnipperaars versnipperen het papier zo dat het voldoet aan het P4 veiligheidsniveau. De machines zouden bovendien erg snel zijn en 1,8 meter per minuut kunnen versnipperen. Je kunt er maximaal 10 A4 tegelijk doorheen jagen. Wanneer je de machine gaat overbelasten, loopt het papier meteen terug. Iets dat we in voorgaande versies al erg prettig vonden.

Leitz Office Pro P6+

Leitz komt ook met de IQ Office Pro. Een machine die papier versnippert op P6+ niveau en daarmee nog beter geschikt voor grotere organisaties. Door de veel fijnere versnippering, kun je maar 5 pagina’s tegelijk invoeren.

Beschikbaarheid

De Leitz IQ Home Office gaat €95 kosten. De grotere Leitz IQ Office €259 en de Leitz IQ Office Pro €429.

Leitz IQ Home Office kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram