GadgetGear.nl

Review: Leitz Complete Smart Traveller 15,6” laptoptas


Zeeman Albert beoordeelde namens GadgetGear de Leitz Complete Smart Traveller 15,6” laptoptas met 3 sterren.

The Good
  • heeeel veel vakjes
  • degelijke tas
  • handig als carry-on tas
  • slimme details

The Bad
  • saai

Tassen zijn er duizenden soorten en maten. Van hip tot functioneel. In deze laatste categorie hoort de Leitz Complete Smart Traveller tas. De tas oogt saai. Maar is ie praktisch?

Ruimte

Een paar weken geleden ontvingen wij het persbericht met ’Neem je kantoor mee op de rug”. Als review nomade die van beurs naar beurs trekt en van flexplek naar flexplek, was ik getriggerd. Steeds zeul ik laptop, smartphone, accessoires en soms zelfs toetsenbord en muis. Deze Leitz tas belooft een mobiel plekje te zijn voor mijn hele kantoor. Vooral door georganiseerd alles te kunnen opbergen. Twintig opbergvakken bieden een plekje voor al mijn mobiele accessoires, maar ook laders, kabels, adapters, pennen en een schrijfmap. Opbergen gaat super snel. Het lijken echt meer vakjes dan de 20 uit het persbericht. Overal zit wel een slim vakje. De rugzak is snel minder licht dat hij oorspronkelijk was. Het nadeel van zoveel vakken is dat je gauw teveel meeneemt. Een lederen handvat en verstelbare schouder- en borstriem zorgen extra zeulcomfort. Na heel wat kilo’s verplaatst te hebben lijkt het handvat echt degelijk te zijn. Niet onbelangrijk als je laptop er in zit.

Slim

Er zijn niet allen veel vakken, maar alle vakjes hebben ook weer iets slims. Zo is er fleece voering in het vak waar een tablet in kan. Daardoor blijf het scherm echt krasvrij. Voor kabels zijn diverse vakjes die transparant zijn en daardoor het niet nodig maken om de hele tas door te spitten op zoek naar die ene adapterkabel. Het speciale telefoonzakje en kabel doorvoer is voor mij al verouderd. Weg die kabels en leve draadloos audio genieten.

Small of Large?

Naast een ruim compartiment voor mijn 15” macBook Pro is en een apart vak voor andere accessoires. Naast dit 15,6” formaat is de laptoprugzak vanaf december ook beschikbaar in een compact 13” formaat. Mocht je langer op reis gaan en meer bagage hebben, dan kun je de laptoptas eenvoudig aan je reistrolley bevestigen óf kiezen voor de ruimere 17” variant, met extra opbergruimte voor kleding en toiletspullen.

Conclusie

De Leitz tas is slim ontworpen met ongelooflijk veel opties. De tas draagt prettig maar ik voel me wel oncomfortabel door de looks. Voor wie een functionele en goede tas wil voor veel mobiele kantoorspulletjes is de tas interessant. Je sex-appeal daalt wel met stip. De tas is gewoon niet hip. Jammer want Leitz maar doorgaans leuke design spullen.

De Leitz Complete Smart Traveller 15,6” laptoptas is verkrijgbaar in titaniumblauw, zilvergrijs en zwart.
Adviesprijs vanaf € 99,95 (incl. BTW), o.a. verkrijgbaar via www.bol.com en www.123inkt.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten