Logo GadgetGear.nl
Dyson V11 Absolute Extra
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dyson introduceert een V11 met verwisselbare accu

Dyson heeft één van de oudste features van haar snoerloze stofzuigers teruggehaald naar haar V11. Namelijk de mogelijkheid om de accu te verwisselen. Deze feature komt exclusief naar de V11 Absolute Extra series… en dat leverde zelfs hier even verwarring op.

Die verwisselbare accu, die was er al

Dyson introduceerde haar eerste snoerloze stofzuiger al met een verwisselbare accu. Die gebruiken we nog steeds, juist doordat we zelf het accupakket hebben kunnen vervangen. Met latere modellen verwijderde Dyson deze optie uit haar snoerloze machines. Bij de review van de Dyson DC62 merkten wij al op dat het niet meer mogelijk was de accu te verwisselen.

Dyson V11 Absolute Extra

Dyson V11 Absolute Extra

De Dyson V11 Absolute hebben we afgelopen jaar al eens getest en met volle tevredenheid. Nu is er dus de Dyson V11 Absolute ‘Extra’. De toevoeging extra wijst op de aanwezigheid van de verwisselbare accu.

Wanneer je de reguliere Dyson V11 Absolute Extra in huis haalt, kun je vanaf juli extra accu’s kopen. Wil je meteen extra accu’s, dan is er de Dyson V11 Absolute Extra Pro. Deze komt meteen met twee accu’s. Daarmee kun je in totaal 120 minuten stofzuigen.

V11 Absolute Extra kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.