Sinds Arlo geen onderdeel meer is van Netgear, lijkt het bedrijf er echt de vaart in te hebben. Vorig jaar reviewden we al de Arlo Ultra en de Arlo Pro 3. Tijdens de CES (ja, is alweer even geleden) presenteerde het merk de Arlo Pro 3 Floodlight.

Eindelijk kleurenbeelden in de nacht

Met de Arlo Pro 3 en Arlo Ultra, bracht Arlo als één van de eerste merken de mogelijkheid om ’s nachts beelden op te nemen met een beveiligingscamera en deze in kleur te bekijken. Zo krijg je bij een incident veel meer innovatie. Bijvoorbeeld over de kleur van een jas of een vluchtauto. Arlo deed dit met behulp van een extreem felle LED boven de camera.

Arlo krijgt vleugeltjes

Met de nieuwe Flood Light uitvoering, gaat Arlo een flinke stap verder. De Arlo Pro 3 lijkt enorme vleugels links en rechts van de camera te hebben gekregen. Hoeveel LED’s erin zitten is nog niet duidelijk, maar het zijn flinke panelen geworden die de 160-graden camera van het nodige licht voorzien.

Arlo 3 Floodlight

De basisfuncties van de Arlo Pro 3 Series

Naast de 160-graden lens, bevat de camera ook een 2K beeldsensor en beeldprocessor. Hierdoor krijg je nog meer details wanneer je bijvoorbeeld een gezicht moet identificeren. Er is ondersteuning voor tweeweg audio en de camera’s beschikken over een sirene. Een oplaadbare accu maakt het af.

Beschikbaarheid

Qua prijzen is nog niets gecommuniceerd. De camera wordt in het voorjaar verwacht.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.