CES: Arlo presenteert de Arlo Pro 3 Floodlight

Arlo Pro 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Sinds Arlo geen onderdeel meer is van Netgear, lijkt het bedrijf er echt de vaart in te hebben. Vorig jaar reviewden we al de Arlo Ultra en de Arlo Pro 3. Tijdens de CES (ja, is alweer even geleden) presenteerde het merk de Arlo Pro 3 Floodlight.

Eindelijk kleurenbeelden in de nacht

Met de Arlo Pro 3 en Arlo Ultra, bracht Arlo als één van de eerste merken de mogelijkheid om ’s nachts beelden op te nemen met een beveiligingscamera en deze in kleur te bekijken. Zo krijg je bij een incident veel meer innovatie. Bijvoorbeeld over de kleur van een jas of een vluchtauto. Arlo deed dit met behulp van een extreem felle LED boven de camera.

Arlo krijgt vleugeltjes

Met de nieuwe Flood Light uitvoering, gaat Arlo een flinke stap verder. De Arlo Pro 3 lijkt enorme vleugels links en rechts van de camera te hebben gekregen. Hoeveel LED’s erin zitten is nog niet duidelijk, maar het zijn flinke panelen geworden die de 160-graden camera van het nodige licht voorzien.

Arlo 3 Floodlight

De basisfuncties van de Arlo Pro 3 Series

Naast de 160-graden lens, bevat de camera ook een 2K beeldsensor en beeldprocessor. Hierdoor krijg je nog meer details wanneer je bijvoorbeeld een gezicht moet identificeren. Er is ondersteuning voor tweeweg audio en de camera’s beschikken over een sirene. Een oplaadbare accu maakt het af.

Beschikbaarheid

Qua prijzen is nog niets gecommuniceerd. De camera wordt in het voorjaar verwacht.

Arlo Pro 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram