Metabo lanceert duo-lader voor haar powertool accu’s

Metabo ASC 145 Duo

Vorig haar hebben we de duo lader van Makita getest. Ideaal voor powertools die twee accu’s vereisen, of om gewoon altijd een vol stel accu’s paraat te hebben als je echt veel klust. Bij Metabo komen ze nu ook met een duo-lader.

Met de Metabo ASC 145 Duo is het nu mogelijk om twee 18 Volt accupacks tegelijk op te laden. Het betreft een gekoelde snellader. De accu’s zijn in één uur volledig geladen. Het ontwerp is zo gemaakt dat deze gemakkelijk in stellingen te plaatsen is, maar ook in de Metabo Metaloc koffer.

Metabo ASC 145 Duo

Naast de accu’s van Metabo zelf, kunnen ook accu’s van de andere partners van het Cordless Alliance System (CAS) gebruik maken van deze acculader. Bovendien zitten er twee USB-A aansluitingen op om bijvoorbeeld smartphones op te laden. Deze poorten hebben een maximale output van 2 Ah.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.