Metabo lanceert duo-lader voor haar powertool accu’s

Vorig haar hebben we de duo lader van Makita getest. Ideaal voor powertools die twee accu’s vereisen, of om gewoon altijd een vol stel accu’s paraat te hebben als je echt veel klust. Bij Metabo komen ze nu ook met een duo-lader.

Met de Metabo ASC 145 Duo is het nu mogelijk om twee 18 Volt accupacks tegelijk op te laden. Het betreft een gekoelde snellader. De accu’s zijn in één uur volledig geladen. Het ontwerp is zo gemaakt dat deze gemakkelijk in stellingen te plaatsen is, maar ook in de Metabo Metaloc koffer.

Metabo ASC 145 Duo

Naast de accu’s van Metabo zelf, kunnen ook accu’s van de andere partners van het Cordless Alliance System (CAS) gebruik maken van deze acculader. Bovendien zitten er twee USB-A aansluitingen op om bijvoorbeeld smartphones op te laden. Deze poorten hebben een maximale output van 2 Ah.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram