Polar brengt nieuwe functies naar de Vantage V en M smartwatches

Januari is de maand waarin we ons weer massaal voornemen om te beginnen met sporten. Dus we zijn weer in de markt voor nieuwe sporthorloges en bij Polar snappen ze dat. Tijd voor de introductie van nieuwe functies voor de bestaande modellen.

Zo krijgen de Polar Vantage V en polar Vantage M met Firmware update 5.0.10 nu toegang tot FitSpark. Een persoonlijke trainingsbegeleiding met diverse kant en klare workouts. De workouts zouden zo zijn samengesteld dat jouw techniek in de gaten wordt gehouden zodat je jezelf niet overbelast.

Polar Vantage Lijn

 

Met de nieuwe Race Pace functie zorgen de horloges er voor dat je op een constant tempo blijft trainen. Het gaat daarbij vooral om duursport als lopen en fietsen. Je krijgt vanuit Race Pace te zien of je voor of achterloopt op de door jou gestelde doelen.

Tenslotte krijgen de Polar Vantage V sporthorloges ondersteuning voor Strava Live Segments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events