Logo GadgetGear.nl
Polar Ignite 3
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Polar introduceert de Ignite 3 sportwatch

Met de Polar Ignite 3 lanceert het merk een nieuwe sportwatch met een kleuren OLED display en een nieuwe daily alertness guide om je aan een gezonder bewegingspatroon te helpen.

De Polar Ignite 3 krijgt van het merk een kleuren OLED display mee. Dit wordt beschermd door een gebogen Gorilla Glass 3.0 (2013) lens. Hoewel Gorilla Glass 3.0 heel veel minder sterk is dan saffier dat je veel in high-end smartwatches zit, is het veel sterker. Het krast dus sneller, maar het breekt veel minder snel, wat het een veiliger keuze maakt bij het sporten.

Een ander voordeel van Gorilla Glass is dat het wat lichter is. Deze smartwatch weegt slechts 35 gram.

De Polar Ignite 3 krijgt een nieuwe CP processor wat hem sneller moet maken dan de Ignite 2. Dual-band GPS zorgt ervoor dat deze beter kan bijhouden waar je hebt gesport wanneer je geen smartphone bij je hebt. Het horloge gebruikt zowel de L1 als L5 frequentie.

Bijzonder is de nieuwe SleepWise technologie. Op basis van jouw slaapprestaties, kan de smartwatch voorspellen hoe jouw alertheid tijdens de dag eruit gaat zien.

De accu van de Polar Ignite 3 gaat 5 dagen mee, dus je kunt heel wat nachten doormeten. De onderkant van de kast is vlakker, waardoor deze beter contact maakt en nauwkeuriger meet met de Polar Precision Prime sensor.

Is de Polar Ignite 3 verbonden met een smartphone met Polar Flow app, dan krijg je ook stembegeleiding tijdens het sporten.

Beschikbaarheid

De Polar Ignite 3 gaat €329,90 kosten en is daarmee een directe concurrent voor de onlangs gelanceerde Fitbit Versa 4 die we op dit moment aan het testen zijn op de redactie.

Polar Ignite 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.