Editor’s Pick Awards 2019 – Saramonic, Sony, Oppo, Huawei, Dyson

Gisteren las je alles over de vijf fabrikanten die afgelopen jaar de sterkste innovaties vertoonden. Vandaag gaat het om een heel andere vraag. Welke producten geven onze redacteuren met plezier hun geld aan uit. Wat was dus niet alleen een erg leuk product, maar ook absolute value for money.

Albert Zeeman – Saramonic Blink500 Microfoon

De Saramonic Blink500 biedt exact waar vloggers en zelfstandige filmers op zitten te wachten. Draadloos audio direct in je smartphone. iOS en Android. De zender klip je op de spreker. Er zit zelfs een dasspeldmic bij. Voor wie echt niets in beeld wil. Blink is er in diverse configuraties. Ik ben de review unit verloren en ga zeker een nieuwe kopen. Het prijspunt is gelukkig te doen. De kwaliteit is robuust. Betrouwbare verbinding, audio en accu.

Saramonic Blink500 Microfoon

Jeroen Rottier – Sony HT-ZF9 Soundbar

Geluid, je weet pas hoe belangrijk het is als je tijdens een horrorfilm je geluid uitzet 😉 Dankzij Dolby kennen we nu het Atmos geluid, waar de gebruiker zich in het midden van alle aandacht bevindt. Maar een Atmos set thuis aanschaffen. Tja dat vergt een investering. Sony komt ons tegemoet en verdient daarom een award! Mijn favoriete Gadget dit jaar is de Sony HT-ZF9 Soundbar van Sony. Dolby Atmos voor een prijs onder de 500 .- Giga geluid voor een thuisbioscoop! Thanks Sony, namens mijn oren.

Sony HT-ZF9 Soundbar

Roelof van Doorn – Oppo Reno2

De strategie van Oppo is soms wat lastig te raden. Met de Oppo Reno 10x Zoom kregen we een vlaggenschip in handen met een camera die net niet de concurrentie met de Huawei P30 Pro aan kon… maar met de haaienvin pop-up camera, haar display en design wel echt fantastisch was. De Reno2 kwam met een veel lager prijskaartje op de markt. Mede door haar goedkopere chipset. In de review bleek dat helemaal niet erg. Bovendien kwam het toestel met uitzonderlijk goede camera’s in haar prijssegment. Zo goed, dat we een deel van de GadgetGear content in de review periode, met de Oppo Reno2 hebben geproduceerd.

Oppo Reno2 Zwart

Dennis van Dijk – Huawei Watch GT2

Met de komst van de Huawei Watch GT stapte Huawei over op het eigen LiteOS in plaats van Android Wear. Het was gedaan met het grote app aanbod. Maar wat heb je nou daadwerkelijk nodig? Een lange accuduur. Met de Huawei Watch GT2 zagen we dat LiteOS en de eigen mobiele chipset van Huawei er eindelijk klaar voor zijn. Je ontvangt gewoon alle notificaties, kunt vanaf je pols gesprekken voeren en krijgt een accuduur van 2 weken. En dan blijkt het gebrek aan apps in de praktijk verwaarloosbaar.

Huawei Watch GT2

Arjan Olsder – Dyson Lightcycle vloerlamp

Hij lijkt heel duur, maar ik ben er maar wat blij mee dat hij naast mijn bureau staat. De Dyson Lightcycle vloerlamp is een LED armatuur gemaakt om, bij dagelijks gebruik, 60 jaar mee te gaan. Reken je het dan terug, kost deze designlamp iets meer dan een tientje per jaar. Maar plezieriger nog is dat de wit tint mee kleurt met het dagritme. Daarnaast kan ik niet afblijven van het minimalistische design dat Jake Dyson heeft neergezet. En hoe lekker is het om ook altijd een USB-C lader bij de hand te hebben.

Dyson Lightcycle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.