Review: Stuber (Blu-Ray)

Stuber Blu-Ray

Stel, je bent een Uber chauffeur. Je hebt keurig een Nissan Leaf in de lease en een vriendin die je meer als een BFF ziet dan iets anders… en dan wordt je opgeroepen om een agent te vervoeren… die net z’n ogen heeft laten laseren. Ja, dan heb je de basis wel te pakken 😊

Stuber draait om een dag uit het leven van Uber chauffeur Stu. Hij heeft niet veel geluk in zijn ritjes. Zijn scores blijven laag. Op een dag krijgt hij de oproep om een agent te vervoeren… maar hij weet nog niet dat het een agent is.

Het gaat om agent Vic Manning. Een agent die achter een grote dealer aan zit en zijn werk al snel boven zijn dochter verkiest. Op de grote dag dat zij haar expositie heeft, laat Vic zijn ogen laseren. Bovendien hoort hij net die dag dat er een grote deal zal plaatsvinden. Eindelijk kan hij de zaak oprollen… maar hij is beperkt tot vervoer via Uber… of Stuber in dit geval.

Agent Vic Manning wordt gespeeld door Dave Bautista die prima in zijn rol zit. De rol van een agent met een chaotisch privéleven lijkt hem op het lijf te zijn geschreven. Ook Stu is goed gecast. Kumail Nanjiani laat als geen ander een Uber chauffeur zien die zijn leventje eigenlijk helemaal zat is. De magie moet van de relatie tussen de twee komen en dat lijkt wel aardig goed te zitten.

Extra’s

Sony Pictures werkt de Blu-Ray netjes af. Verwijderde scenes, bloopers, commentaren, alle standaard extra’s zijn aanwezig in deze film.

Conclusie: Stuber

Qua humor zitten er veel sterke momenten in, maar op andere momenten van het verhaal, is het wat voorspelbaar. Dit maakt dat Stuber niet zo sterk uit de verf komt als ik hoopte. Je zou bijna denken dat de beste momenten in de trailer zaten en dat is net even jammer.

Stuber kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 3 sterren.

THE GOOD

  • Zitten sterke momenten in
  • Leuk idee om het rond Uber te laten draaien
  • Goede cast

THE BAD

  • Grappen zijn soms iets te voorspelbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuber kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com