Met een nieuwe buitensirene, hoopt Woonveilig nog meer inbrekers in Nederland af te schrikken. De ontwerpers hebben hun best gedaan de slimste buitensirene te ontwikkelen en de ideeën spreken ons zeker aan.

Zo zou het monteren van de buitensirene met alarmlicht erg gemakkelijk gaan. Het geheim is een speciale schroef en bijbehorend schroefoog in de bekisting van de alarmproduct. Of je naast lichtsignalen ook geluidssignalen buiten mag laten horen, verschilt per gemeente. Ook dit wordt opgelost met een vinkje in de app. Dus geen geklooi met ouderwetse dipswitches om de 104dB sirene uit te zetten.

Woonveilig Buitensirene

De behuizing is, hoe kan het ook anders, weer en UV bestendig. Hij zou dus niet mogen verkleuren en er zo altijd fris uitzien.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.