WoonVeilig introduceert slimme buitensirene

WoonVeilig kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Met een nieuwe buitensirene, hoopt Woonveilig nog meer inbrekers in Nederland af te schrikken. De ontwerpers hebben hun best gedaan de slimste buitensirene te ontwikkelen en de idee├źn spreken ons zeker aan.

Zo zou het monteren van de buitensirene met alarmlicht erg gemakkelijk gaan. Het geheim is een speciale schroef en bijbehorend schroefoog in de bekisting van de alarmproduct. Of je naast lichtsignalen ook geluidssignalen buiten mag laten horen, verschilt per gemeente. Ook dit wordt opgelost met een vinkje in de app. Dus geen geklooi met ouderwetse dipswitches om de 104dB sirene uit te zetten.

Woonveilig Buitensirene

De behuizing is, hoe kan het ook anders, weer en UV bestendig. Hij zou dus niet mogen verkleuren en er zo altijd fris uitzien.

WoonVeilig kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram