Philips Hue en Woonveilig gaan samenwerken

Wil je zelf een alarmsysteem in huis aanleggen, is de kans groot dat je de systemen van Woonveilig in de bouwmarkt hebt zien liggen. Het bedrijf is nu een samenwerking gestart met Philips Hue om haar alarmsystemen nog slimmer te maken.

In samenwerking met Philips Hue is het nu mogelijk om automatisch aanwezigheidssimulaties uit te voeren. Wanneer je het alarm inschakelt, zal deze de aansturing van de Hue verlichting overnemen en zo simuleren dat mensen thuis zijn.

Ook in een alarmsituatie maakt Woonveilig gebruik van de mogelijkheden van de Hue verlichting. Zo zullen de Hue lampen in huis rood gaan knipperen in een alarmsituatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events