GadgetGear.nl

WoonVeilig voegt Geofencing toe

Jouw huisalarm automatisch aanzetten wanneer niemand er is. Deze functie zit nu in de nieuwe Smart Assist dienst en kennen we uit de wereld van de slimme thermostaten. Daar noemen ze dit Geofencing.

Met geofencing stel je een afstand vanaf (bijvoorbeeld) jouw huis in. Kom je daarbuiten of daarbinnen, wordt een bepaalde actie uitgevoerd. Bijvoorbeeld het alarm aanzetten, lichten uitschakelen, verwarming een standje lager etc. Iedereen die al veel met IFTTT werkt, kent de mogelijkheden.

WoonVeilig biedt deze functie nu ook aan. Omdat het bedrijf ziet dat gebruikers vooral achteraf kijken of het alarm wel aan staat.

Natuurlijk houdt Geofencing rekening met meerdere gebruikers in huis. Maar daar zijn wel een aantal belangrijke randvoorwaarden aan. Ze moeten allemaal een smartphone bij zich hebben die geregistreerd is op het systeem en die smartphone moet zowel GPS (redelijk standaard) als mobiel internet hebben om zijn locatie door te geven. Gebruik je dit in een gezin met zeer jonge kinderen oppas opa’s, oma’s, hondenuitlaatservice etc, dan kan het al snel onhandig worden. Je wilt immers niet dat je ’s morgens het huis verlaat voor je werk, de straat uit rijdt en opa en oma aan de telefoon hebt hangen omdat ze het alarm niet uit krijgen ;-).

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Hoe dan ook, een mooi stukje innovatie van dit Nederlandse merk.

kopen
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten