Een rolkoffer en rugzak in één, dat is de nieuwe Case Logic Bryker Backpack Roller. Een nieuwe rugzak van het techtassenmerk dat dubbelt als rollende koffer.

Daarmee is de Case Logic Bryker Backpack Roller een zeer veelzijdige tas voor op reis. In de drukte hang je hem op de rug zodat je niemand over de tenen rijdt terwijl je op rustige momenten lekker op volle snelheid door de steden rolt…. En geen rugpijn krijgt als je iets teveel zooi meesleept.

Ook handig is dat er gebruik wordt gemaakt van een uitneembare laptop sleeve. Voor je werk neem je gemakkelijk al je gadgets mee het vliegtuig in. De tas berg je boven op terwijl je de sleeve onder je stoel legt. Zo heb je alle belangrijke gadgets altijd bij de hand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.