GadgetGear.nl

Case Logic introduceert de Bryker Backpack Roller

Een rolkoffer en rugzak in één, dat is de nieuwe Case Logic Bryker Backpack Roller. Een nieuwe rugzak van het techtassenmerk dat dubbelt als rollende koffer.

Daarmee is de Case Logic Bryker Backpack Roller een zeer veelzijdige tas voor op reis. In de drukte hang je hem op de rug zodat je niemand over de tenen rijdt terwijl je op rustige momenten lekker op volle snelheid door de steden rolt…. En geen rugpijn krijgt als je iets teveel zooi meesleept.

Ook handig is dat er gebruik wordt gemaakt van een uitneembare laptop sleeve. Voor je werk neem je gemakkelijk al je gadgets mee het vliegtuig in. De tas berg je boven op terwijl je de sleeve onder je stoel legt. Zo heb je alle belangrijke gadgets altijd bij de hand.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten