Amazon Echo Frames, de bril met Alexa aan boord

Amazon heeft haar Echo Frames gepresenteerd. Een bril waarmee het de strijd aan gaat met onder anderen de Bose Frames en Mutrics Musig X. Die van Amazon lijkt vooral slimmer te zijn.

Dat begint al bij het ontwerp. De Amazon Echo Frames lijkt namelijk echt op een gewone bril. Je kunt er zelfs glazen op sterkte in laten zetten. Met behulp van vier speakers, wordt het geluid vanuit de poten van de bril, rechtstreeks naar het oor gericht. Zo hoort jij wel wat Alexa roept of de muziek die op staat, maar jouw omgeving hoort daar allemaal toch vrij weinig van.

Amazon Echo Frames

Opvallend is dat de Alexa knop op de Amazon Echo Frames, ook voor Google Assistant te gebruiken is. Daarmee is het de eerste keer dat Amazon haar concurrent op haar eigen hardware de vrijheid geeft. De bril is dan ook gemaakt voor Android gebruikers. iOS gebruikers kunnen het toestel niet koppelen.

De Amazon Echo Frames bril is alleen op uitnodiging van Amazon te bestellen. De bril kost dan $180. Dat is nog exclusief glazen op sterkte.

Eerder deze week, kondigde Amazon al nieuwe Echo speakers aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram