IFA: Honor’s smart home strategie in beeld

Bij Honor lieten ze al eerder doorschijnen dat het smart home weleens heel belangrijk kan worden. Zo liet het merk tijdens de IFA een werkend model zien van de eigen Smart TV op basis van het nieuwe, op Android gebaseerde, HarmonyOS. En er stond een auto op de slides!

Honor verklaart haar nieuwe Smart Home strategie met de formule 1+8+N. Dit legt het merk uit als 1 Honor apparaat (vermoedelijk een telefoon) die kan samenwerken met 8 Honor apparaat categorieën, die weer samenwerken met een breed scala aan apparaten van derden.

 

Opvallend in deze 8 categorieën is de duidelijke aanwezigheid van een auto. Je zou kunnen speculeren dat Honor zelf met een auto op de markt komt (denk aan Dyson waar men aan een auto werkt) of met een automerk gaat samenwerken (denk aan Razer). Ook zou het kunnen dat Honor zogenaamde aftermarket oplossingen gaat lanceren om auto’s smart te maken. Het kan letterlijk nog alle kanten op. In alle andere productgroepen zijn al producten van Honor te vinden.

Honor liet ook de Honor Vision van dichtbij zien. Een TV met een prima display erin en een vage Chinese film erop. Qua HarmonyOS zagen we wel een stukje van het OSD menu. Dat doet een beetje denken aan het menu van de TV’s van Philips. Maar we hebben te weinig gezien om hier echt iets zinnigs op te zeggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram