IFA: Dit is de Netgear Nighthawk WiFi 6 Range Extender

WiFi6 is alles op de IFA. Bij iedereen die WiFi apparaten introduceert tenminste. Zo ook bij Netgear. In de Nighthawk series komt de Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) uit. Een Mesh extender op basis van WiFi 6.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) een range extender gericht op echte media/gaming liefhebbers. De unit kan zowel het signaal versterken of als access point worden ingezet.

De antennes zijn in de behuizing van de Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) weggewerkt. Zo zijn ze optimaal gepositioneerd. Bovendien is het gemakkelijker met de schoonmaak 😉

Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80)

Deze range extender beschikt over 8-stream WiFi met een data doorvoersnelheid tot 6Gb per seconde op het interne netwerk. Door gebruik te maken van WiFi 6 worden apparaten op het netwerk gescheiden om zo te voorkomen dat ze elkaar vertragen.

Het management van de Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) verloopt via een app op je smartphone.

Beschikbaarheid

De Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) gaat €299 kosten en ligt vanaf het laatste kwartaal in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram