WiFi6 is alles op de IFA. Bij iedereen die WiFi apparaten introduceert tenminste. Zo ook bij Netgear. In de Nighthawk series komt de Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) uit. Een Mesh extender op basis van WiFi 6.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) een range extender gericht op echte media/gaming liefhebbers. De unit kan zowel het signaal versterken of als access point worden ingezet.

De antennes zijn in de behuizing van de Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) weggewerkt. Zo zijn ze optimaal gepositioneerd. Bovendien is het gemakkelijker met de schoonmaak 😉

Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80)

Deze range extender beschikt over 8-stream WiFi met een data doorvoersnelheid tot 6Gb per seconde op het interne netwerk. Door gebruik te maken van WiFi 6 worden apparaten op het netwerk gescheiden om zo te voorkomen dat ze elkaar vertragen.

Het management van de Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) verloopt via een app op je smartphone.

Beschikbaarheid

De Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) gaat €299 kosten en ligt vanaf het laatste kwartaal in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.