IFA: Dit is de Netgear Nighthawk WiFi 6 Range Extender

Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80)

WiFi6 is alles op de IFA. Bij iedereen die WiFi apparaten introduceert tenminste. Zo ook bij Netgear. In de Nighthawk series komt de Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) uit. Een Mesh extender op basis van WiFi 6.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) een range extender gericht op echte media/gaming liefhebbers. De unit kan zowel het signaal versterken of als access point worden ingezet.

De antennes zijn in de behuizing van de Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) weggewerkt. Zo zijn ze optimaal gepositioneerd. Bovendien is het gemakkelijker met de schoonmaak 😉

Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80)

Deze range extender beschikt over 8-stream WiFi met een data doorvoersnelheid tot 6Gb per seconde op het interne netwerk. Door gebruik te maken van WiFi 6 worden apparaten op het netwerk gescheiden om zo te voorkomen dat ze elkaar vertragen.

Het management van de Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) verloopt via een app op je smartphone.

Beschikbaarheid

De Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80) gaat €299 kosten en ligt vanaf het laatste kwartaal in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.