Arlo Pro 3 komt met 2K HDR beeldsensoren

Arlo Pro 3 aan schutting

Na de lancering van haar 4K camera’s, is het nu de Pro 2 serie die Arlo gaat vernieuwen. De Arlo Pro 3 beveiligingscamera brengt een nieuwe 2K HDR sensor mee, maar ook een 160-graden lens.

Met de Arlo Pro 3 richt het merk zich op thuisgebruik, maar ook op gebruik in het MKB. Nog steeds is het systeem volledig draadloos. De camera’s worden standaard voorzien van een 160-graden lens. Met een 2K beeldsensor, zijn de beelden sneller en kunnen mensen gemakkelijker worden geïdentificeerd. Doordat de beeldsensoren ondersteuning bevatten voor HDR, zie je meer details in lichte en donkere beeldpartijen.

Arlo Pro 3 Zwart

 

Net als bij de 4K camera, komen deze 2K modellen met een spotlight functie. Zo krijg je ook in het donker, beelden in kleur. Bovendien werken deze lampen inbraakwerend doordat ze afschrikken. In de Arlo Pro 2 series ontbrak deze functie nog.

Beschikbaarheid

De Arlo Pro 3 met twee camera’s en een smart hub gaat €599 kosten. Voor een losse Arlo Pro 3 camera ga je €299 betalen. Vanaf 28 oktober liggen de pakketten in de winkel.

Arlo Pro 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arlo Pro 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl