Apple introduceert de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11

Vandaag introduceerde Apple twee nieuwe iPhones; de iPhone11 en de iPhone 11 Pro. Beide telefoons zijn een verbetering qua camera mogelijkheden, waterdichtheid, snelheid, schermresolutie, geluid en accuduur. Misschien dat we zo gewend zijn aan de hoge iPhone prijzen dat ze met vanaf oprijzen van 809 Euro en 1159 betaalbaar lijken…

iPhone 11

Met twee camera’s en zes nieuwe kleuren valt de nieuwe iPhone zeker op. De camera’s maken foto’s mogelijk van erg wijd tot dichtbij. De video mogelijkheden zijn ronduit indrukwekkend. 4K beeld met superstabilisaties beloven veel plezier voor iedereen die graag filmt. Dankzij de zoom mogelijkheid en de microfoon die meezoomt, is elk optreden op een podium nog beter vast te leggen. De groothoeklens maakt het mogelijk om van dichtbij er toch altijd alles op te krijgen. Wij zijn bij GagdetGear gebruiken van de OlloClip lenzen. Deze kunnen we voortaan thuis laten lijkt het.

De nieuwe camera’s en de A13 Bionic chip maken foto’s mogelijk in moeilijke lichtomstandigheden. Van extreem tegenlicht tot kaarslicht, alles ziet er mooi uit op de voorbeeldfoto’s van Apple. We kunnen niet wachten om dit in de praktijk te testen. De chip maakt het ook mogelijk om naadloos van het bereik van de ene lens over te gaan op de andere. In de nieuwe camera app geeft Apple duidelijk aan wat je vastlegt en wat nog mogelijk is qua in of uitzoomen. Af fabriek zijn de lenzen op elkaar afgestemd en nauwkeurig gekalibreerd.

Slofie

Ook de camera aan de voorkant is verbeterd. Met de slowmo mogelijkheid van de voorzijde camera ziet alles er cooler uit. Dankzij 120 bps en de nieuwe 12‑MP TrueDepth-camera kun je nog veel meer aan je selfies toevoegen. Draai je iPhone gewoon op z’n kant en je zoomt automatisch uit.

Water en stofdicht

Vaak repte Apple niet over de exacte water- en stofdichtheid. Met de iPhone 11 kan je 30 minuten, 2 meter onder water. Indrukwekkend. Elke iPhone wc plons betekent nu niet langer een aanslag op de bankrekening. Goed afwassen en bellen maar.

iPhone 11 Pro

Voor de echte professionals (en iedereen die het beste wil) heeft Apple de iPhone 11 Pro. Met drie lenzen heeft deze telefoon een extra inzoom bereik. Perfect als je achteraan in het publiek jouw artiest wil filmen. Maar deze extra camera geeft ook extra mogelijkheden.

De app Filmic Pro haalt zelfs nog meer uit de camera van de iPhone 11 Pro. Simultaan kunnen 4 camera inzoom statussen getoond worden. Twee streams zijn simultaan te filmen. Zo heb je altijd een B-rol en extra camera hoek. Filmers gaan hier van smullen. Als je weet dat er inmiddels ook draadloze microfoons zijn die prima met Filmic Pro werken, dan begrijp je dat dit de perfecte setup is voor iedereen die licht wil reizen maar wel professionele beelden wil schieten.

Op iPhone 11 Pro maak je levensechte en supervloeiende video’s met meer detail. Dankzij de enorme rekenkracht kun je 4K‑video schieten met uitgebreid dynamisch bereik en videobeeld­stabilisatie, allemaal met 60 bps. Je hebt ook meer creatieve vrijheid, want je krijgt vier keer meer in beeld en je kunt gebruikmaken van veelzijdige nieuwe bewerkings­tools.

De Pro versie komt in vier prachtige kleuren. De iPhone Pro Max heeft zelfde specs maar een groter scherm.

Apple iPhone 11 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Apple iPhone 11 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl