Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Pepper Jobs TCH-MBP7 - Dual USB-C Multiport Hub for MBP met 5 sterren.

The Good
  • Mooi ontworpen
  • Kleur sluit goed aan
  • Veel USB poorten
  • Thunderbolt 3 aanwezig
  • Reiszakje inbegrepen

Pepper Jobs TCH-MBP7 - Dual USB-C Multiport Hub for MBP kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

De aansluitingen die Apple enkele jaren geleden heeft verwijderd van de MacBook Pro, kun je nu terug claimen. De Pepper Jobs TCH-MBP7 – Dual USB-C Multiport Hub for MBP vervangt jouw twee USB-C poorten voor een serie handige aansluitingen.

Unboxing

Het doosje van de Pepper Jobs TCH-MBP7 – Dual USB-C Multiport Hub for MBP is erg mooi ontworpen en laat het product goed zien. In de verpakking vinden we het volgende;

  • Pepper Jobs TCH-MBP7 – Dual USB-C Multiport Hub for MBP
  • Opbergzakje
  • Documentatie

Pepper Jobs TCH-MBP7 – Dual USB-C Multiport Hub for MBP Review

Arjan gaf deze week zijn Apple #MacBookPro 13" wat meer ruimte. Hiervoor gebruikte hij de Pepper Jobs TCH-MBP7 – Dual USB-C Multiport Hub for MBP die qua kleur perfect aansluit op de Space Grey machine. Met deze adapter krijg je toegang tot verschillende extra USB aansluitingen, maar ook HDMI en card readers.

Geplaatst door GadgetGear op Donderdag 1 augustus 2019

Design

In ons geval ontvingen we de space gray uitvoering van deze USB-C hub. Daarbij is de kleur keurig afgestemd op die van onze MacBook Pro 13”. Sterker nog, dit is de beste match in kleur die we tot nu toe hebben gezien. Netjes! Ook het lijnenspel sluit gewoon goed aan bij het ontwerp van de MacBook Pro.

De adapter zweeft net iets boven het tafeloppervlak. Mogelijk om het materiaal tegen krasjes te beschermen. Hij lijnt aan de bovenkant net niet gelijk uit met de MacBook Pro. Hij ligt ongeveer een millimeter hoger. Dit is iets dat we bij vrijwel alle adapters zien.

Compatibiliteit

Pepper Jobs claimt dat deze USB-C hub compatible is met zowel de MacBook 13” als de MacBook 15”. Daarbij gaat het om de modeljaren 2016, 2017 en 2018. Wij hebben hem getest op de macBook Pro 13” modeljaar 2017.

Power Delivery

De eerste USB-C poort op de Pepper Jobs TCH-MBP7 – Dual USB-C Multiport Hub for MBP biedt ondersteuning voor niet alleen Thunderbolt, maar ook Power Delivery (PD). De adapter is gebouwd voor zowel de 60 Watt die de MacBook Pro 13” trekt, als de 87 Watt voor de MacBook Pro 15”.

HDMI

De HDMI poort biedt directe ondersteuning voor maximaal 4K op 30Hz. De HDCP ondersteuning hebben we niet kunnen checken.

Met de Thunderbolt aansluiting, kun je ook displays op de hub aansluiten. Deze kan maximaal nog eens 5K uitsturen.

USB poorten

De USB-A poorten zijn USB 3.0 met een maximale snelheid van 5Gb (625MB) per seconde. Gadgets kun je ermee opladen op maximaal 4,5 Watt per poort.

De eerste USB-C poort is een Thunderbolt 3 poort. Deze biedt een maximale snelheid van 40Gb (5GB) per seconde. De tweede is op basis van USB 3.0 en ondersteund nog eens 5Gb (625MB) per seconde. De tweede USB-C poort kan gadgets opladen met maximaal 4,5 Watt.

Card reader

De card reader kan zonder moeite overweg met alle SD en microSD kaarten die we erin stoppen. Hij lijkt maximaal gebruik te maken van UHS-I, dus je kunt op hoge snelheid data verplaatsen.

Conclusie: Pepper Jobs TCH-MBP7 – Dual USB-C Multiport Hub for MBP

Met de Pepper Jobs TCH-MBP7 – Dual USB-C Multiport Hub for MBP krijg je in één klap, veel meer poorten beschikbaar op jouw MacBook Pro. Een verademing voor menig gebruiker. Qua design kluit de adapter goed aan op wat Apple ontworpen heeft en het is fijn dat Papper Jobs er een zakje bij doet. Zo hou je de adapter mooi. We hebben geen minpunten kunnen vinden in deze review.

Pepper Jobs TCH-MBP7 - Dual USB-C Multiport Hub for MBP kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.