Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Pepper Jobs C2H18M USB-C naar 4K HDMI kabel met 5 sterren.

The Good
  • Stevige connectors
  • Mooi afgewerkte kabel
  • Gemakkelijk in gebruik te nemen
  • HDCP 2.2 ondersteuning


Even vanaf je Android smartphone, tablet of laptop naar het grote scherm? Dan is de Pepper Jobs C2H18M USB-C naar 4K HDMI kabel één van onze favoriete oplossingen.

Unboxing

Qua unboxing valt niets spannends te vertellen. De Pepper Jobs C2H18M USB-C naar 4K HDMI kabel zit in het doosje samen met een kabelbindertje. Handig.

Pepper Jobs C2H18M USB-C naar 4K HDMI kabel

Design

Qua design valt al snel meer te vertellen over de Pepper Jobs C2H18M USB-C naar 4K HDMI kabel. Van de keurig aangesmolten aluminium pluggen tot de goudkleurige aansluitingen, alles voelt zeer solide en premium aan. Ook aan de kabel is gedacht. Deze is omhuld met gevlochten stof. Het gebruik van aluminium in de plug is slim, want daar zit ook de elektronica. Die kan haar warmte goed kwijt dankzij het aluminium.

Pepper Jobs C2H18M USB-C naar 4K HDMI kabel USB-C Connector

Specs

Belangrijk bij kabels als deze, is de aanwezigheid van HDCP. Zonder HDCP is het niet mogelijk om beschermde content op een TV of beamer te laten zien. Denk aan het streamen vanaf Netflix. Bij de Pepper Jobs C2H18M USB-C naar 4K HDMI kabel is een HDCP 2.2 chip in de plug geplaatst. Zo is het dus mogelijk om wel die beschermde content te laten zien.

De 1,8 meter lange Pepper Jobs C2H18M USB-C naar 4K HDMI kabel kan UHD/4K content doorzetten. De maximale resolutie is 4096×2160 pixels op 60Hz. Er is ondersteuning voor maximaal 8 kanalen op 24-bit/192kHz.

Om de kabel te ondersteunen, moet jouw device wel ondersteuning leveren voor DisplayPort ALT modus. Deze is in vrij veel apparaten aanwezig. Wij hebben hem met succes getest met de Huawei P20 Pro, Huawei P30 Pro, Huawei Mate20 pro, Huawei MadiaTab, Apple MacBook Pro 2017 en Acer Predator 15 inch 2017.

Pepper Jobs C2H18M USB-C naar 4K HDMI kabel HDMI Connector

Conclusie: Pepper Jobs C2H18M USB-C naar 4K HDMI kabel

Van alle Pepper Jobs accessoires, is de Pepper Jobs C2H18M USB-C naar 4K HDMI kabel de accessoire die ik tot nu toe het meest heb gebruikt. De kwaliteit van de kabel is zo goed, dat hij standaard in mijn tas zit. Met ook nog NDCP ondersteuning aan boord, kan ik echt niets negatiefs over deze kabel zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.