Review: Pepper Jobs PD9000 AC/DC adapter

Pepper Jobs PD9000 AC/DC adapter Aansluitingen

Ik trok er altijd op uit met mijn Apple adapter, maar dat doe ik niet langer. De Pepper Jobs PD9000 AC/DC adapter blijkt een veel slimmere oplossing. Ongeacht of je een smartphone of een MacBook / of laptop moet laden.

Unboxing

In de verpakking van de Pepper Jobs PD9000 AC/DC adapter vinden we de adapter en een netsnoer. Geen opbergetui dit keer, maar dat maakt eigenlijk niet uit.

https://www.facebook.com/GadgetGear.nl/videos/392186458068973/

Design

Qua design heeft Pepper Jobs namelijk gekozen voor sterke, zwarte plastics. Gezien het ding bij veel mensen toch op de grond ligt is dat een prima keuze. Wel heeft Pepper Jobs haar afgeronde vormen behouden. Daarmee ligt hij qua design aardig in lijn met wat we nog meer hebben getest van het jonge merk. Wat handig is, is dat er is gekozen voor een lang netsnoer. Hierdoor heb je minder snel last van andere adapters in het stopcontact.

Pepper Jobs PD9000 AC/DC adapter

Specs

Qua prestaties is de Pepper Jobs PD9000 AC/DC adapter echt wel een krachtpatsertje. Het compacte blokje levert niet één, maar twee Power Delivery poorten. Op de eerste kun je tot 60 Watt laden. Dat is bijvoorbeeld wat een MacBook Pro vraagt, maar ook waar vele andere laptops inmiddels prima op kunnen draaien. De tweede lever 18 Watt. Dat is een capaciteit waar het gros van de mid-end smartphones om vraagt. Smartphones die meer willen, kun je natuurlijk altijd nog op de 60 Watt poort zetten.

De twee overgebleven USB-A poorten, leveren nog eens maximaal 12 Watt. Let wel, dat is het maximale vermogen per poort, maar ook het maximale vermogen verdeeld over de twee poorten samen. Dus plug je twee USB apparaten in, moeten ze die 12 Watt samen delen. Bij de Power Delivery poorten wordt er niet gedeeld en krijg je wel altijd de maximale capaciteit. Voor de rekenwonders onder ons, het totaal te leveren vermogen van de lader ligt dus op 60+18+12 = 90 Watt.

Pepper Jobs PD9000 AC/DC adapter Aansluitingen

Gebruikservaring

Ik heb de Pepper Jobs PD9000 AC/DC adapter op kantoor gebruikt, maar ook op de camping. Gewoon omdat het een lader is die nauwelijks groter is dan de standaard MacBook lader, maar wel in één keer meerdere telefoons, gadgets en zelfs mijn laptop kan opladen. En dat is toch wel heel erg handig. Ook qua laadcapaciteit is hij echt top.

Op vakantie is de Nintendo Switch op een regenachtige dag een geschenk uit de hemel, behalve de accuduur daarvan. De Nintendo Switch laadt optimaal op een 18 Watt Power Delivery poort en dat is nou net wat deze lader heeft. Ideaal! Tijdens het laden op de 60 Watt poort, kun je zelfs de TV modus gebruiken.

Conclusie: Pepper Jobs PD9000 AC/DC adapter

Met een net iets grotere omvang dan een Apple MacBook adapter, levert de Pepper Jobs PD9000 AC/DC adapter je veel meer mogelijkheden om jouw gadgets te laden. Bovendien is het ontwerp met een langere netstroom stekker gewoon veel handiger. Je hebt immers niet altijd de ruimte voor een adapter die meteen op het stopcontact geplaatst moet worden. Een dikke voldoende dus.

Pepper Jobs PD9000 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Veel laadmogelijkheden
  • Twee sterke PD poorten
  • Handig ontwerp

THE BAD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pepper Jobs PD9000 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com