JBL heeft een nieuwe feestspeaker gepresenteerd. Met de JBL Partybox 1000 breng je niet alleen geluid naar het feestje, maar ook een batterij aan LED verlichting.

De JBL Partybox bevat een volledig verlicht frontpaneel rondom de speakers. De speaker zelf is opgebouwd als een 3-weg systeem. Met behulp van de TWS functie, is het mogelijk om twee van deze speakers als stereopaar in te zetten. Dit kan draadloos, maar ook bedraad via een RCA aansluiting.

JBL Partybox 1000

Over aansluitingen gesproken, muzikale gebruikers kunnen ene gitaar direct inpluggen, net als een microfoon. Met de Air Gesture polsband zijn de lichteffecten met een handbeweging aan te passen. DJ’s kunnen gebruik maken van het ingebouwde 4×4 DJ Launch pad. En je kunt via USB je smartphone opladen.

De JBL Partybox 1000 gaat €999 kosten.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.