JBL introduceert de Partybox 1000

JBL Partybox 1000 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

JBL heeft een nieuwe feestspeaker gepresenteerd. Met de JBL Partybox 1000 breng je niet alleen geluid naar het feestje, maar ook een batterij aan LED verlichting.

De JBL Partybox bevat een volledig verlicht frontpaneel rondom de speakers. De speaker zelf is opgebouwd als een 3-weg systeem. Met behulp van de TWS functie, is het mogelijk om twee van deze speakers als stereopaar in te zetten. Dit kan draadloos, maar ook bedraad via een RCA aansluiting.

JBL Partybox 1000

Over aansluitingen gesproken, muzikale gebruikers kunnen ene gitaar direct inpluggen, net als een microfoon. Met de Air Gesture polsband zijn de lichteffecten met een handbeweging aan te passen. DJ’s kunnen gebruik maken van het ingebouwde 4x4 DJ Launch pad. En je kunt via USB je smartphone opladen.

De JBL Partybox 1000 gaat €999 kosten.

JBL Partybox 1000 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram