Gears of War 5, nu Gears 5, komt eraan. Microsoft viert de release van deze nieuwe episode in de Gears franchise met niet alleen een limited edition Xbox One X, maar ook haar partners komen met speciale accessoires.

Tweede Limited Edition Xbox One X ooit

Met de lancering van de Xbox One X, bood Microsoft de limited Project Scorio limited edition van de console aan. Beperkt tot iedereen die de console in de voorverkoop reserveerde. Sinds die tijd zijn er enorm veel limited editions van de Xbox One S verschenen, maar niet van de krachtiger Xbox One X. Met Gears 5 krijgen we eindelijk weer de mogelijkheid een limited edition aan te schaffen.

Deze Limited Edition bevat een afbeelding van de omen onder de sneeuw. Bovendien is de print met gelaserde barsten op een donkere, doorzichtige behuizing geplaatst. Praktisch alle Gears of War games staan alvast op de harddrive en je krijgt er de limited edition Xbox Wireless Controller in Gears 5 stijl bij. Die is overigens ook los te koop.

Razer Tresher

Razer introduceert, in Gears 5 stijl, ook een nieuwe versie van haar Razer Trecher. De headset ziet er niet alleen uit als een item uit de game, je krijgt er ook een Lancer wapenskin bij voor in de game.

Razer Turret

De Razer Turret is de eerste toetsenbord/muis combi voor de Xbox One series. Ook deze krijgt een Gears 5 make-over. Ook hierbij krijg je de Lancer wapenskin voor in de game.

Seagate Game Drive

Seagate presenteert nog een Gears 5 versie van haar Seagate Game Drive voor de Xbox One. Ook deze accessoire komt met de Lance wapenskin. Daarnaast krijg je ook nog 1 maand Xbox Game Pass waarmee je de game vier dagen eerder al kunt spelen en voorraaddroppings in de game zelf.

Seagate GameDrive Xbox Gears 5

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.