Fitbit presenteert vandaag twee nieuwe producten. Dat wil zeggen, één nieuwe fitness tracker en het Fitbit Premium abonnement.

Fitbit Versa 2

De opvolger van de Fitbit Versa bevat vooral nieuwe mogelijkheden op het gebied van de slaapfuncties. De belangrijkst is er één die we al vaker in apparaten tegen zijn gekomen, namelijk een slimme wekker. Met Smart Wake voorspelt het slimme sportklokje wanneer jij het best in jouw slaapcyclus wakkergemaakt kan worden, om je ook echt lekker fit te voelen. Deze functie komt later naar andere bestaande modellen. Fitbit zal ook slaapscores gaan toekennen aan de nachtrust.

Verder is er gewerkt aan de hardware. Zo bevat den Fitbit Versa 2 een snellere chipset en een groter AMOLED display. Deze kan nu met een always on modus gebruikt worden. De smartwatch krijgt dan een accuduur van 2 dagen. Zonder always on behaal je 5 dagen gebruik. Natuurlijk komt er weer een brede selectie accessoires verkrijgbaar waaronder vele horlogebandjes.

Fitbit Premium

Met Fitbit Premium krijg je sportbegeleiding via de Fitbit app. Onder anderen in de vorm van persoonlijke trainingsadviezen. Ook krijg je uitgebreidere reportages over jouw prestaties. In 2020 komt de dienst in het Nederlands beschikbaar.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.