Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de Fitbit Versa 2 en het Premium abonnement

Fitbit presenteert vandaag twee nieuwe producten. Dat wil zeggen, één nieuwe fitness tracker en het Fitbit Premium abonnement.

Fitbit Versa 2

De opvolger van de Fitbit Versa bevat vooral nieuwe mogelijkheden op het gebied van de slaapfuncties. De belangrijkst is er één die we al vaker in apparaten tegen zijn gekomen, namelijk een slimme wekker. Met Smart Wake voorspelt het slimme sportklokje wanneer jij het best in jouw slaapcyclus wakkergemaakt kan worden, om je ook echt lekker fit te voelen. Deze functie komt later naar andere bestaande modellen. Fitbit zal ook slaapscores gaan toekennen aan de nachtrust.

Verder is er gewerkt aan de hardware. Zo bevat den Fitbit Versa 2 een snellere chipset en een groter AMOLED display. Deze kan nu met een always on modus gebruikt worden. De smartwatch krijgt dan een accuduur van 2 dagen. Zonder always on behaal je 5 dagen gebruik. Natuurlijk komt er weer een brede selectie accessoires verkrijgbaar waaronder vele horlogebandjes.

Fitbit Premium

Met Fitbit Premium krijg je sportbegeleiding via de Fitbit app. Onder anderen in de vorm van persoonlijke trainingsadviezen. Ook krijg je uitgebreidere reportages over jouw prestaties. In 2020 komt de dienst in het Nederlands beschikbaar.

Fitbit Versa kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.