Review: DreamLED Speaker Desk Light

DeamLED is constant bezig met het innoveren op de LED en audiogebied. Eerder zagen we al een lederen rakker met klok voorbijkomen op GadgetGear. Een doorn in het oog, of liefde op het eerste gezicht. Bij de DeamLED Speaker Desk Light kan je niet anders dan verliefd worden, wat een plaatje!

Lezen of werken in het donker vergt wat licht, maar heb je wel het juiste licht? Verbeter je prestaties door gebruik te maken van het juiste licht. Deze bureaulamp heeft drie lichtstanden die geoptimaliseerd zijn voor werken / studeren, lezen en relaxen. Dat is al handig, maar er is meer! De DreamLED Speaker Desk Light heeft een ingebouwde speaker met aux en bluetooth verbinding én daarnaast een ingang om je telefoon of tablet te laden. Handig!

https://www.facebook.com/GadgetGear.nl/videos/711885605921602/

Specs

Merk: DreamLED
Type: SDL-240 | Speaker Desk Light
Garantie: 2 jaar

 • Egaal trillingsvrij licht
 • Ingebouwde 3 W speaker
 • USB-poort voor opladen van smartphones en tablets

Kenmerken

 • All-in-one innovatief slank ontwerp
 • Ledlamp met sensor touch control
 • Ingebouwde Bluetooth-luidspreker (3 W)
 • Ingebouwde USB 5V 2.4A Smart Charge USB-poort voor alle smartphones en tablets!
 • Superieure lichtkwaliteit: hoge lichtsterkte en uniform lichteffect
 • Hoog gevoelige aanraakdimmer met meervoudige helderheidsensor
 • Aanraakbesturing voor stemmingsensor
 • 3 stemmingen: Work / Study, Read, Relax-modus
 • Met geheugenfunctie van laatst gebruikte instellingen
 • Verstelbare en opvouwbare lamphals om verschillende hoeken / posities te verlichten
 • Milieuvriendelijk, “oogveilig” led-diffusiepaneel
 • Efficiënte warmteafvoer, veilig voor kinderen
 • Laag energieverbruik

Technische specificaties

 • Materiaal: ABS + PC
 • Type LED: 2835 HP
 • Led: 32 stks HP SMD
 • Max wattage: 4.5 W
 • Kleurtemperatuur: 2700 ~ 6500 K
 • Levensduur: > 25.000 uur
 • 400 lumen
 • Kleurweergave-index: > 80 Ra
 • Voeding: 100-240V AC-DC, 12V / 2A
 • Instant Start
 • Bedrijfstemperatuur: -10 ~ + 40 °
 • Luidspreker: 3 W, 4 Ω
 • USB: 2,4 A Smart Charge

 

DreamLED Speaker Desklight

De DreamLED Speaker Desklight is een plaatje! Slank, strak en maagdelijk wit. Past op ieder bureau of op je nachtkastje. De verstelbare en opvouwbare lamphals stel je in zoals jij het mooi en prettig vindt. De verschillende lichtstanden Work / Study, Read, Relax-modus zijn ideaal en maken wel degelijk een verschil, dat merk je direct. Te bedienen met een touch functie voelt het als een stukje moederne techniek inhuis. Het geluid via de Bluetooth met 3W speaker is helemaal prima. Geen hoogstaande boombox, maar het gaat om wat prettige achtergrond muziek. De USB 2,4 A Smart Charge geeft een handigheidje om direct je telefoon op te laden, terwijl je geniet van licht en muziek.

Tijdens mijn unboxing maakte ik alleen nog een denkfoutje. Ik last Smart Charge en legde direct mijn telefoon bovenop de speaker. Helaas, geen wireless chargers wat echt tof zou zijn, maar een Smart Charger die een stukje veiligheid meegeeft tegen doorbranden, temperatuur en altijd de juiste stroomtoevoer regelt.

Conclusie

De DreamLED Speaker Desklight heeft een vaste plek gekregen op het bureau. Heerlijk genietend van wat bluetooth audio uit de speaker, de lamp op Study modus (die vind ik het prettigste) en daarbij mijn telefoon die wordt opgeladen terwijl ik werk of schrijf. Een prachtig design, wat het totaalproduct echt bewonderenswaardig maakt.

Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

 • Design
 • Beweegbare hals
 • 3 soorten licht
 • Speaker
 • Lader

THE BAD

 • Wireless charging zou top zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.