GadgetGear.nl

Ook de iPhone vanaf 2012 zonder inkeping in het display

Smartphones waarbij het scherm letterlijk van rand tot rand loopt. Merken als Oppo en OnePlus doen het al een tijdje, en ook wij zijn echt fans. Nadat de eerste modellen in 2018 al op de markt komen, lijkt Apple van plan om vanaf 2012 ook te stoppen met de inkeping in het display.

Eerst kleinere inkeping

Dit gerucht is afkomstig van analist Ming-chi Kuo, die doorgaans erg goed is ingelicht. Van de andere kant, is deze stap van Apple al wel te verwachten. In 2020 zouden de inkepingen in nieuwe iPhones al een stuk smaller moeten zijn.

De inkeping in het display is nu best belangrijk. Achter de inkeping zitten vele sensoren verstopt. Huawei liet bij de Mate 20 series al zien dat het eigenlijk nog niet zonder een grote inkeping kon. Die pro series kreeg een brede inkeping voor 3D sensoren om het gezicht echt nauwkeurig te kunnen scannen. Bij de P30 Pro series verdween deze mogelijkheid helaas. Wellicht omdat de P30 Pro minder is gericht op de zakelijke gebruiker, maar waarschijnlijk vooral omdat de consument liever een kleine druppel inkeping ziet.

7 Camera’s

De analist verwacht ook dat Apple stevig gaat door ontwikkelen op het aantal cameralenzen. Zo zou de iPhone in 2020 al over 7 lenzen beschikken.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten