Terugroepnieuws: Apple MacBook Pro 15 Inch

Apple is een terugroepactie gestart voor de MarBooc Pro. Een lijn waar inmiddels heel wat terugroepacties voor open staan. Na toetsenborden die niet stofbestendig zijn, gaat het nu om accu’s die oververhit raken.

Het gaat daarbij om modellen van 15 inch die tussen september 2015 en februari 2017 zijn geproduceerd. Apple meld dat deze MacBook Pro modellen een potentieel veiligheidsrisico vormen. Apple zet een tool online waarmee je kunt controleren of jouw MacBook Pro terug moet voor vervanging. Die vervanging van de accu is gratis.

Komt jouw MacBook in aanmerking voor een nieuwe accu, kun je deze insturen of er mee langs komen bij een geautoriseerde reparateur of Apple’s eigen winkels. Check hier jouw serienummer.

Overigens is het natuurlijk niet heel prettig dat je jouw machine moet repareren, maar voor iedereen die de accu al lang in gebruik heeft, is er een groot voordeel te behalen. De maagdelijke accu die je terugkrijgt gaat waarschijnlijk weer langer mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram