GadgetGear.nl

Terugroepnieuws: Apple MacBook Pro 15 Inch

Apple is een terugroepactie gestart voor de MarBooc Pro. Een lijn waar inmiddels heel wat terugroepacties voor open staan. Na toetsenborden die niet stofbestendig zijn, gaat het nu om accu’s die oververhit raken.

Het gaat daarbij om modellen van 15 inch die tussen september 2015 en februari 2017 zijn geproduceerd. Apple meld dat deze MacBook Pro modellen een potentieel veiligheidsrisico vormen. Apple zet een tool online waarmee je kunt controleren of jouw MacBook Pro terug moet voor vervanging. Die vervanging van de accu is gratis.

Komt jouw MacBook in aanmerking voor een nieuwe accu, kun je deze insturen of er mee langs komen bij een geautoriseerde reparateur of Apple’s eigen winkels. Check hier jouw serienummer.

Overigens is het natuurlijk niet heel prettig dat je jouw machine moet repareren, maar voor iedereen die de accu al lang in gebruik heeft, is er een groot voordeel te behalen. De maagdelijke accu die je terugkrijgt gaat waarschijnlijk weer langer mee.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten