Pioneer is al decennia het merk voor de pro DJ. Nu wil dit A merk dat iedereen start als DJ met de DDJ-200. De nieuwe slimme dj-controller die compatibel is met Android en iPhone. Voor € 159 heb je een fraai stuk hardware met een gratis app die je eerste stappen van DJ-en leert.

Pioneer maakt al meer dan 25 jaar dj-apparatuur, software, professionele audioapparatuur en muziekproductietools die door iedereen worden gebruikt, van slaapkamer-dj’s tot absolute wereldsterren. Nu biedt de DDJ-200 iedereen – ongeacht zijn of haar muzikale of technische kennis – een intuïtieve manier om de sprong te maken naar muziek mixen. Deze slimme dj-controller is ontworpen voor beginners en hobbyisten, is compatibel met verschillende muziekstreamingapps en biedt toegang tot functies die veel aspecten van het dj-vak ontraadselen. Je kunt de DDJ-200 gebruiken om thuis of onderweg nummers te mixen en je eerste stappen te zetten als artiest. Zonder twijfel leuker dan op een feestje een standaard lijst te draaien.

Sluit de DDJ-200 aan op je iPhone en mix nummers uit je iTunes via onze app WeDJ. Of koppel de software met SoundCloud Go+ en de nieuwe Beatport LINK-streamingdienst van Beatport om toegang te krijgen tot grote online muziekbronnen. Download de djay iOS app van Algoriddim om nummers van Spotify (Premium-account vereist) te mixen, of download de edjing Mix iOS/Android-app van MWM SAS om toegang te krijgen tot content van Deezer. Hieronder vind je meer informatie over de compatibiliteit van iOS/Android-apps en ondersteuning voor muziekstreaming.

De lay-out van de druk- en draaiknoppen op de DDJ-200 is gebaseerd op de stijl van de professionele Pioneer dj-apparatuur, zodat je het apparaat gemakkelijk kunt bedienen en probleemloos alle knoppen vindt die je nodig hebt om op te treden. Pioneer heeft de Tutorial- en Transition FX-functies, die allebei populair zijn bij beginners, toegevoegd aan WeDJ for Iphone zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt.

De DDJ-200 is verkrijgbaar vanaf mei tegen een adviesprijs van € 159 inclusief btw. Deze slimme dj-controller is compatibel met WeDJ for iPhone en rekordbox dj, onze professionele app voor optredens voor PC/Mac ter waarde van € 139 . Download de software naar je compatibele apparaat, sluit de controller aan en begin met dj’en.

De DJC-200 BAG beschermt je DDJ-200 tegen stoten en krassen onderweg en is beschikbaar vanaf mei tegen een adviesprijs van €49. De dj-controller past perfect in de speciaal ontworpen beschermende tas met voorgevormd EVA Durashock-materiaal, schokbestendig eierdopschuim, zwart ballistisch polyester en een zachte, fleecevoering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.