GadgetGear.nl
Google Home Mini en Homey

Athom Homey integreert volledig met Google Assistant

Groots nieuws voor Homey gebruikers vandaag. De gebruikers van dit domotica platform kunnen het nu direct aan Google Assistant koppelen. Dit geeft in beide richtingen grote voordelen.

Zo zijn Homey functies nu nog gemakkelijker te activeren voor Google Assistant. “Hey Google, zet de TV aan” is nu een commando dat je kunt gebruiken. Homey krijgt via Google Home nu ook toegang tot alle Google Home compatible apparaten. Andersom kan Google Assistant, via Homey, nu ook smart home accessoires aansturen die niet via WiFi werken.

Het is ook mogelijk om sensordata, via Homey, met Google Home te delen. Daarbij kun je als gebruiker aangeven welke data je wel of niet wilt delen. Privacy staat dus bovenaan in de integratie.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten