Ooit waren het geduchte concurrenten van Marktplaats.nl, maar met de overname door eBay in 2013, werd het allemaal al wat minder. Nu, zes jaar later, worden de twee online handelsplaatsen gesloten.

eBay nam de sites in 2013 over. Daarna werden ze ondergebracht in de eBay Classifieds Groep, waar in 2004 Marktplaats.nl al werd ondergebracht. Begin dit jaar werd al duidelijk dat het Duitse Axel Springer bezig is met het plannen van een overname van deze groep websites.

Inmiddels lijkt de groep ook bezig met een schoonmaak. Gebruikers van Tweedehands.nl kregen eerder vandaag een mail over de sluiting van de website. Deze zal per 3 juni offline gaan. Gebruikers worden aangemoedigd over te stappen op Marktplaats.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.