GadgetGear.nl
Logo 2dehands.nl

2dehands.nl en 2dehands.be houden er mee op

Ooit waren het geduchte concurrenten van Marktplaats.nl, maar met de overname door eBay in 2013, werd het allemaal al wat minder. Nu, zes jaar later, worden de twee online handelsplaatsen gesloten.

eBay nam de sites in 2013 over. Daarna werden ze ondergebracht in de eBay Classifieds Groep, waar in 2004 Marktplaats.nl al werd ondergebracht. Begin dit jaar werd al duidelijk dat het Duitse Axel Springer bezig is met het plannen van een overname van deze groep websites.

Inmiddels lijkt de groep ook bezig met een schoonmaak. Gebruikers van Tweedehands.nl kregen eerder vandaag een mail over de sluiting van de website. Deze zal per 3 juni offline gaan. Gebruikers worden aangemoedigd over te stappen op Marktplaats.nl.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten