Apple HomePod wordt afgeprijsd

Wil je Siri in een slimme speaker, heb je vooralsnog weinig te kiezen. Hoewel Apple heeft beloofd dit jaar met goedkopere speakers te komen dan de Apple HomePod, is die speaker vooralsnog de enige keus. Toch begint Apple uitgerekend die speaker af te prijzen.

Hoewel Apple de Apple HomePod nog niet verkoopt voor de Nederlandse markt, is de verkoopprijs van Apple wereldwijd omlaag gegaan. Het is geen schokkende prijswijziging, maar het kan duiden op de komst van een nieuw model. De Euro prijs van de HomePod is omlaag gezet van €349 naar €329. Dat is dus €20 euro korting. Een korting van 5,7%.

In Nederland wordt de Apple HomePod nog niet voor Apple verkocht. Hier kun je alleen via import aan een HomePod speaker komen. Vooralsnog is niet bekend wanneer Apple de verkoop hier gaat starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram