GadgetGear.nl
Ricoh Theta Z1

Ricoh introduceert de Theta Z1 360-graden camera

Ricoh was met haar Theta één van de eersten die in 360-graden video voor consumenten dook. Met gemakkelijke software en een uniek ontworpen camera. Inmiddels is de derde generatie een feit.

Opnieuw sleutelt Ricoh niet aan het ontwerp en krijg je een camera met twee groothoeklenzen. Wanneer je deze camera voor fotografie gaat gebruiken, schiet je foto’s op 23 megapixels (6720 x 3360 pixels). Fotograferen kan nu zelfs in Adobe RAW formaat. Het apparaat legt beelden vast in .dng zodat je die onder anderen via Camera RAW kunt bewerken.

Die megapixels worden vastgelegd op een backlit 1 inch CMOS optische sensor. Deze nieuwe beeldsensor filmt in 4K met 30 frames per seconde. Bovendien beschikt dit model over 3-assen optische beeldstabilisatie. Ook heeft Ricoh de ruimte genomen voor een LCD display. Daarmee lees je meteen de belangrijkste informatie af.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten