Ricoh introduceert de Theta Z1 360-graden camera

Ricoh Theta Z1

Ricoh was met haar Theta één van de eersten die in 360-graden video voor consumenten dook. Met gemakkelijke software en een uniek ontworpen camera. Inmiddels is de derde generatie een feit.

Opnieuw sleutelt Ricoh niet aan het ontwerp en krijg je een camera met twee groothoeklenzen. Wanneer je deze camera voor fotografie gaat gebruiken, schiet je foto’s op 23 megapixels (6720 x 3360 pixels). Fotograferen kan nu zelfs in Adobe RAW formaat. Het apparaat legt beelden vast in .dng zodat je die onder anderen via Camera RAW kunt bewerken.

Die megapixels worden vastgelegd op een backlit 1 inch CMOS optische sensor. Deze nieuwe beeldsensor filmt in 4K met 30 frames per seconde. Bovendien beschikt dit model over 3-assen optische beeldstabilisatie. Ook heeft Ricoh de ruimte genomen voor een LCD display. Daarmee lees je meteen de belangrijkste informatie af.

Ricoh Theta Z1 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ricoh Theta Z1 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl