GadgetGear.nl

Ricoh introduceert (eindelijk) de Theta+ app voor Android

De Theta S was één van de eerste videocamera’s om 360-graden video’s mee te schieten. iOS gebruikers konden vrijwel vanaf de release al gebruik maken van de Theta+ app om 360-graden video’s te produceren. Vanaf deze week is dit ook eindelijk mogelijk voor Android gebruikers.

Met de nieuwe Theta+ app is het niet alleen mogelijk om een beetje te knippen en plakken, maar ook om filters ala Instagram toe te passen. Met exportmogelijkheden als Mirror ball, Little planet, Equirectangular en Rectilinear krijg je veel meer creatieve mogelijkheden op basis van het geschoten videomateriaal. Het is mogelijk om muziek op de achtergrond van de video te plaatsen en om deze direct op sociale media te delen.

Download nu

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten