Ricoh introduceert (eindelijk) de Theta+ app voor Android

De Theta S was één van de eerste videocamera’s om 360-graden video’s mee te schieten. iOS gebruikers konden vrijwel vanaf de release al gebruik maken van de Theta+ app om 360-graden video’s te produceren. Vanaf deze week is dit ook eindelijk mogelijk voor Android gebruikers.

Met de nieuwe Theta+ app is het niet alleen mogelijk om een beetje te knippen en plakken, maar ook om filters ala Instagram toe te passen. Met exportmogelijkheden als Mirror ball, Little planet, Equirectangular en Rectilinear krijg je veel meer creatieve mogelijkheden op basis van het geschoten videomateriaal. Het is mogelijk om muziek op de achtergrond van de video te plaatsen en om deze direct op sociale media te delen.

Download nu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.