Afgelopen jaar wisten wij in een experiment als eersten in Nederland een huis in VR op Funda aan te bieden. Keurig op basis van de Ricoh Theta S camera. Deze Theta S krijgt nu opvolging in de vorm van de Theta SC.

De Ricoh Theta SC ie feitelijk de Theta S in een 2.0 uitvoering. Grote wijzigingen zijn er niet. Nouja, hij komt in vier opvallende, nieuwe kleuren. Daarnaast is de Theta SC vooral wat lichter geworden dan de oudere Theta S.

De Theta SC werkt dus op basis van dezelfde dubbele lenstechniek die we al in de Theta S aantroffen. Met dezelfde 14 megapixel foto’s tot resultaat en VR maximaal in Full HD resolutie. Met name dat laatste is iets waar Ricoh inmiddels wordt ingehaald door merken als Nikon en 360fly. We mogen dan ook stilletjes verwachten dat Ricoh hard werkt aan een 4K model. Uiteraard hebben we daar geen bevestiging van.

Beschikbaarheid

De Ricoh Theta SC ligt vanaf oktober in de winkel voor €299. Wij vonden de Theta SC nu al bij Cameranu.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.