Honor View20 Moshino
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Honor View20 krijgt nu ook een exclusief Italiaans design

Honor is duidelijk met haar opmars in Nederland bezig. Na de release van de Honor View20 komt Honor ook met een exclusieve uitvoering van het toestel. Binnenkort mogen we hier de Mochino Milano uitvoering verwachten.

De Honor View20 Moshino heeft met behulp van Italiaans modehuis Moshino Milano een make-over gekregen. Daarbij is het opvallende uiterlijk verder aangepast en komt het toestel vooral met een donkerder kleur in de schappen te liggen. Daarnaast is de smartphone voorzien van diverse digitale extra’s, ontworpen door het modehuis.

Honor View20 Moshino

Moshino staat bekend als het merk met het teddybeertje. De creaties van het merk zijn veelal opvallend en hebben een sterke link met pop-cultuur. Bovendien is er in veel gevallen een duidelijke cartooneske uitstraling in de creaties. Bold en jong, passend bij het Chinese merk.

Met de View20 Moshino Edition maakt Honor duidelijk een statement dat mode belangrijk is voor het jonge merk. Bovendien grijp Honor het moment aan voor een promotie. Koop je deze Android smartphone voor 14 maart, krijg je de Honor Watch Magic er gratis bij. Het toestel gaat €649 kosten met 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte.

Honor View20 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.