GadgetGear.nl
Honor View20 Moshino

Honor View20 krijgt nu ook een exclusief Italiaans design

Honor is duidelijk met haar opmars in Nederland bezig. Na de release van de Honor View20 komt Honor ook met een exclusieve uitvoering van het toestel. Binnenkort mogen we hier de Mochino Milano uitvoering verwachten.

De Honor View20 Moshino heeft met behulp van Italiaans modehuis Moshino Milano een make-over gekregen. Daarbij is het opvallende uiterlijk verder aangepast en komt het toestel vooral met een donkerder kleur in de schappen te liggen. Daarnaast is de smartphone voorzien van diverse digitale extra’s, ontworpen door het modehuis.

Honor View20 Moshino

Moshino staat bekend als het merk met het teddybeertje. De creaties van het merk zijn veelal opvallend en hebben een sterke link met pop-cultuur. Bovendien is er in veel gevallen een duidelijke cartooneske uitstraling in de creaties. Bold en jong, passend bij het Chinese merk.

Met de View20 Moshino Edition maakt Honor duidelijk een statement dat mode belangrijk is voor het jonge merk. Bovendien grijp Honor het moment aan voor een promotie. Koop je deze Android smartphone voor 14 maart, krijg je de Honor Watch Magic er gratis bij. Het toestel gaat €649 kosten met 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten