GadgetGear.nl
Kia e-Soul Blauw

Dit is de Kia e-Soul

Kia presenteerde deze week in Genevé haar nieuwste elektrische auto. De Kia e-Soul. Een elektrische auto op basis van een 64kWh accu met een actieradius van 452 kilometer op een enkele lading.

Kia verwacht de nieuwe e-Soul in de tweede helft van dit jaar in Nederland te introduceren. De elektrische bolide maakt dan gebruik van het Combined Charging System (CCS). Daarnaast is de auto voorzien van haar UVO Connect infotainment systeem. Dit systeem is compatible met Apple CarPlay en Android Auto.

Kia e-Soul Blauw

Kia introduceerde de Soul tien jaar geleden. Van het laatste modeljaar wist Kia al meer elektrische modellen te verkopen dan modellen met een verbrandingsmotor. Dé reden voor Kia om de nieuwe e-Soul alleen in een elektrische variant op de markt te brengen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten