Kia presenteerde deze week in Genevé haar nieuwste elektrische auto. De Kia e-Soul. Een elektrische auto op basis van een 64kWh accu met een actieradius van 452 kilometer op een enkele lading.

Kia verwacht de nieuwe e-Soul in de tweede helft van dit jaar in Nederland te introduceren. De elektrische bolide maakt dan gebruik van het Combined Charging System (CCS). Daarnaast is de auto voorzien van haar UVO Connect infotainment systeem. Dit systeem is compatible met Apple CarPlay en Android Auto.

Kia e-Soul Blauw

Kia introduceerde de Soul tien jaar geleden. Van het laatste modeljaar wist Kia al meer elektrische modellen te verkopen dan modellen met een verbrandingsmotor. Dé reden voor Kia om de nieuwe e-Soul alleen in een elektrische variant op de markt te brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.