GadgetGear.nl
Archos Play Tab

Archos ontwikkelt tablet voor bordspellen

Bij Archos blijven ze creatieve producten maken. Het bedrijf kondigde deze week een tablet aan die speciaal is ontwikkeld voor digitale bordspelen. Daarvoor krijgt het tablet een 21,5 inch display mee.

Het 21,5 inch grote display van de Archos Play Tab, zoals de tablet heet, is voorzien van 6mm dik, versterkt glas. Er komt een 5.000mAh of 10.000mAh accu in te liggen (persbericht en website spreken elkaar tegen).

De chipset wordt niet genoemd, maar wel dat het een octo-core chipset is. Dus 8 cores, maar die komen we in vrijwel alle prijsranges tegen. Ook krijgt de tablet 3GB werkgeheugen mee en 32GB opslagruimte. De Android tablet draait op Android 9.x.

Beschikbaarheid

De Archos Play Tab komt deze zomer in de winkel te liggen voor €249.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten