Archos ontwikkelt tablet voor bordspellen

Archos Play Tab

Bij Archos blijven ze creatieve producten maken. Het bedrijf kondigde deze week een tablet aan die speciaal is ontwikkeld voor digitale bordspelen. Daarvoor krijgt het tablet een 21,5 inch display mee.

Het 21,5 inch grote display van de Archos Play Tab, zoals de tablet heet, is voorzien van 6mm dik, versterkt glas. Er komt een 5.000mAh of 10.000mAh accu in te liggen (persbericht en website spreken elkaar tegen).

De chipset wordt niet genoemd, maar wel dat het een octo-core chipset is. Dus 8 cores, maar die komen we in vrijwel alle prijsranges tegen. Ook krijgt de tablet 3GB werkgeheugen mee en 32GB opslagruimte. De Android tablet draait op Android 9.x.

Beschikbaarheid

De Archos Play Tab komt deze zomer in de winkel te liggen voor €249.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archos Play Tab
Arjan Olsder

Arjan Olsder