In steeds meer bedrijven worden flexplekken ingezet. Hierdoor ontstaan steeds vaker kleine vergaderruimten, ook wel huddle rooms genoemd. Plantronics introduceert daarom de Polycom Studio om deze kleine ruimten naar board room kwaliteit te liften.

Met de Polycom Studio krijgen ook deze kleine vergaderzones een videoconferencing oplossing. De Polycom Studio is uitgerust met een 4K camera en kan automatisch inzoomen op de personen die spreken. Hierdoor is de spreker goed in beeld en krijgt de kijker ook de mimiek mee.

Veel huddle rooms zijn niet goed afgesloten van de werkvloer. Ook daar is aan gedacht met de Polycom Studio. Deze kan omgevingsgeluiden wegfilteren. Zo blijven de deelnemers goed verstaanbaar.

De Polycom Studio is via USB aan te sluiten, maar is ook via WiFi verbonden. Zo kunnen de units centraal worden gemanaged.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.