GadgetGear.nl

Plantronics introduceert speakerphone voor smartphones

We hebben het persbericht op het randje van januari gemist, maar toch wilden we hier nog even over schrijven. Plantronics heeft namelijk een nieuwe uitvoering van de Calisto op de markt gebracht.

De Calisto is een speakerphone gemaakt voor gebruik in combinatie met mobiele hardware. Van laptop tot smartphone. Hoewel beiden als speakerphone kunnen dienen, zijn de microfoons en de speakers vaak niet gericht op gesprekken. De Plantronics Calisto series is dit wel. Onder anderen door gebruik te maken van een 360-graden microfoon.

Plantronics Calisto 3200

De Calisto 3200 is het budget model uit de series. Deze bevat enkel een USB-A aansluiting en een wat kleinere accu.

Plantronics Calisto 5200

De Calisto 5200 is het premium model. Deze heeft een grotere accu en is vooral ook beter gericht op gebruik met smartphones. Daarvoor heeft deze smartphone een 3,5mm audio kabel aan boord.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten